Birkenstock 9615 Sandalen Bruin
Birkenstock 9615 Sandalen Bruin Birkenstock 9615 Sandalen Bruin Birkenstock 9615 Sandalen Bruin Birkenstock 9615 Sandalen Bruin
Home > Webshop > Birkenstock sandalen

Birkenstock

Sandalen

€ 119,95

Artikelnummer: 9615

MAAT
42


  • Beschikbaar in onze winkel
  • Gratis verzending vanaf € 100 (België)
  • Snelle levering (2 werkdagen)
  • Veilige online betaling

De BIRKENSTOCK Milano nu in luxueuze leren uitvoering. Bij de extravagante slipper werd veel waarde gehecht aan hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Het bovenmateriaal is van superzacht, bijzonder soepel nubuck.
Comfort staat bij BIRKENSTOCK traditioneel hoog in het vaandel. De Milano is een combinatie van een perfecte pasvorm en goed design. Extra aandacht verdient de buitengewone sluiting. Het doorlopende bovenwerk kan aan elke voetvorm worden aangepast door twee kogelvormige, goudkleurige ‘geweerknopjes’ in combinatie met contrasterende leren lusjes met logo. Door de vorm en de positionering van de brede banden wordt de bal van de voet bedekt. De verstelbare hielband biedt steun.
Het anatomisch gevormde, originele BIRKENSTOCK kurk-latex voetbed is bekleed met hoogwaardig nappaleer wat zorgt voor een aangenaam, huidvriendelijk draagcomfort. Daarvoor zorgt ook de flexibele EVA-loopzool met het klassieke BIRKENSTOCK botjesprofiel. Daardoor kan de voet goed worden afgewikkeld. Onder het motto ‘urban natural' combineert de sandaal Milano natuurlijke elegantie met hoog comfort.

Merk Birkenstock
Type Sandalen
Kleur Bruin
Referentie Milano Regular Fit Waxy Leather Habana
Materiaal Vet leder
Voering Origineel voetbed
Zool Pu+kurk
Breedte Birkenstock breed/regular
Geschikt voor steunzolen Niet geschikt voor steunzolen


Wat denk je hiervan

Ook leuk?



Recent bekeken

© 2024 Schoenen Matton BV BTW BE 0427.301.628 Algemene voorwaarden Privacy policy Cookie policy Sitemap  Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Matton gebruik van cookies. Meer informatie    OK