Hassia 10108 Pump met bandje Beige
Home > Webshop > Hassia pump met bandje

Hassia

Pump met bandje

€ 175

Artikelnummer: 10108

Kleur
MAAT
4
5
6


  • Beschikbaar in onze winkel
  • Gratis verzending vanaf € 100 (België)
  • Snelle levering (2 werkdagen)
  • Veilige online betaling

De 'Cordoba' pumps zijn klassiek elegant: een chique schoen met een klein hakje. De HASSIA pumps zijn de ideale keuze als je geen concessies wilt doen aan stijl of comfort. De brede leest "Comfort Plus" (K) geeft de voet veel ruimte en de karakteristieke zachte stap van HASSIA met extra ondersteuning onder de bal van de voet, zorgt voor een optimale pasvorm gedurende de dag.


De velcrosluiting met perforaties en Perlato-leer biedt extra ondersteuning en vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Het hoogwaardige bovenwerk van echt suède in de kleur "cappucci" geeft hem een ??elegante uitstraling, terwijl de stabiele blokhak met een hoogte van 2,5 centimeter voor een veilige grip zorgt. Verder heeft de schoen een uitneembaar voetbed en een voering van lamsleer. Met dit model investeer je in comfortabele pumps voor brede voeten - de perfecte metgezel voor feestelijke gelegenheden of op kantoor.

Merk Hassia
Type Pump met bandje
Kleur Beige
Referentie Pump Met Bandje Cordoba K Cappuccino
Materiaal Suede
Voering Leder
Hak 25 mm
Zool Leder+antisliip
Breedte K
Geschikt voor steunzolen Geschikt voor steunzolen


Wat denk je hiervan

Ook leuk?



Recent bekeken

© 2024 Schoenen Matton BV BTW BE 0427.301.628 Algemene voorwaarden Privacy policy Cookie policy Sitemap  Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Schoenen Matton gebruik van cookies. Meer informatie    OK